Een jonge fietser is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Westtangent in Heerhugowaard. De jongen stak over in de richting van de Icaruslaan toen hij werd geschept door een auto. Hij is met onbekende verwondingen door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurster had de jongen niet zien aankomen en was achteraf behoorlijk van de rel. Vermoedelijk verwachtte ze de jongen niet van rechts, terwijl ze net de rotonde op wilde rijden. Gezien de schade aan de voorruit van de auto, moet de jongen er hard met zijn hoofd op geklapt zijn.

De getuige in de bedrijfsbus van Hogers & Zn. heeft eerste hulp verleend en de fiets meegenomen, om deze later bij het slachtoffer af te leveren. De beschadigde auto is weggesleept.
Pin It
Bekeken: 4949x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/