Overheden zijn niet altijd even duidelijk als het gaat om subsidiepotjes, maar gemeente Heerhugowaard is in ieder geval wel over het tegoed op De Huygenpas: maak vóór de jaarwisseling nog gebruik van het resterende tegoed voor 2019, anders vervalt het.

De Huygenpas is een kortingspas voor Heerhugowaarders met een laag inkomen. Op de pas staat een tegoed dat kan worden besteed bij aangesloten verenigingen en organisaties. Daarnaast krijgen ouders van schoolgaande kinderen een extra tegoed voor de ouderbijdrage. Met de jaarwisseling jaar vervalt het resterende tegoed.

In januari wordt weer nieuw tegoed op de pas gezet. De hoogte verschilt van 85 euro voor volwassenen tot 300 euro voor kinderen vanaf 12 jaar. "Bij veel organisaties kunt u ook een abonnement of tegoedkaart kopen die u volgend jaar nog kunt gebruiken", tipt de gemeente. "Er zijn bijna honderd organisaties waar u de Huygenpas kunt gebruiken. Sportverenigingen, muziekscholen, de Hugohopper en ook de bioscoop. Zo kunnen inwoners met een laag inkomen meedoen aan de activiteit van hun eigen keuze."

Meer informatie over de Huygenpas staat op haltewerk.nl.
Pin It
Bekeken: 2705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/