Heerhugowaard Centraal


Dinsdagavond is er vanaf fietsbrug De Boog vuurwerk gegooid naar minimaal twee voertuigen die over de Oosttangent in Heerhugowaard reden. Dit meldden leden van de Facebookpagina "Je bent Heerhugowaarder als...". Rond 19:00 uur kreeg een automobilist twee nitraten voor de auto, een half uur later werd een Cobra 6 naar een met spoed passerende ambulance gegooid.

Een stel bij de bushalte zag dat laatste gebeuren en de man zei er wat van. Prompt werden ze zelf bekogeld met nitraten. De man zou graag in contact willen komen de jongeren, die van buitenlandse komaf zijn. Ook hoopt hij dat mensen het laten weten als ze de groep hebben gezien, en of ze ook overlast hebben ervaren. hebben zien gebeuren.

Dat leverde diverse reacties op. Vanaf die fietsbrug had iemand een half uur eerder vanaf de brug twee nitraten voor de auto gekregen. Een ander meent dat diezelfde groep al de hele dag overlast veroorzaakte. Handhavers hebben de jongens aangesproken en ook een agent in burger deed dat, maar de jongens gingen vervolgens gewoon door. (foto: Wikimedia / Aron van der Wurff)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl