Heerhugowaard Centraal


Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 januari organiseert Cool in Heerhugowaard weer een 'Week van de Proefles', met voor jong en oud allemaal gratis artistieke en muzikale proeflessen, en ook is er de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen.

Binnenkort gaan veel cursussen van Cool weer van start.  Van de meeste is er tijdens de week een sneak preview, waaraan je direct mee kunt doen. Zo is er een proefles van Muziek op Schoot, De Musicalklas, de Theaterklas, Kunstklassen en cursussen voor onder andere dj'en, fotograferen, beeldhouwen & keramiek.

Op zaterdag 18 januari zet Cool van 13:00 tot 15:00 uur de deuren van alle muziekstudio's voor de Instrumentenproeverij, waarbij iedereen instrumenten kan uitproberen.

Het complete programma is te vinden op coolkunstencultuur.nl en flyers. Al zijn de proeflessen gratis, aanmelden is wel nodig. Dat hoeft niet voor de Instrumentenproeverij (foto: Frits de Beer).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl