Heerhugowaard Centraal


Donderdag 5 maart start de cursus Politiek Actief voor inwoners van Langedijk en Heerhugowaard, die meer willen weten over de gemeente of zelfs politiek actief willen worden. De vijf gratis bijeenkomsten worden afwisselend gehouden in het Huis van de Gemeente, in De Binding te Zuid-Scharwoude het gemeentehuis van Heerhugowaard. Aanmelden kan tot en met 2 februari. Eenmaal aangemeld is deelname overigens niet vrijblijvend.

In maart zijn er vier bijeenkomsten op donderdag, telkens van 19:30 tot 22:00 uur. De inloop is vanaf 19:15 uur. Aan bod komen aspecten aan bod zoals de rol van de gemeente in politiek Nederland, besluitvorming en wat raadsleden zoal doen. Theorie wordt afgewisseld met praktische opdrachten, interactieve werkvormen, presentaties van lokale gastdocenten en ontmoetingen met lokale politici. Ter afsluiting wordt op 14 of 21 april een raadsvergadering in de eigen gemeente bijgewoond.

De cursus wordt verzorgd door ProDemos, huis voor democratie en rechtsstaat, in samenwerking met Langedijk en Heerhugowaard. De cursus is gratis, maar niet vrijblijvend. Deelnemers worden verwacht actief deel te nemen. Aanmelden kan tot en met 2 februari via onder andere bestuur.gemeentelangedijk.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl