Heerhugowaard Centraal


Het bestuur van voetbalvereniging Reiger Boys neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Raymond Huisman. "Ondanks het feit dat wij eerder dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen, heeft het bestuur gezamenlijk besloten om tussentijds te stoppen met de samenwerking."

Bij de contractverlenging in februari 2019 liet bestuur van de Heerhugowaardse club nog weten zeer tevreden over de aanpak van de hoofdtrainer en Huisman gaf aan het er naar zijn zin hebben. Maar dit seizoen gaat het slecht met het 3e Klasse zaterdagteam waar hij over waakte. Het staat onderaan in de A-poule met alleen vijf keer gelijkspel uit twaalf wedstrijden.

Het bestuur laat weten dat Tom Boukes voor het restant van het seizoen als hoofdtrainer zal fungeren om het tij te kunnen keren. "Wij danken Raymond Huisman voor de samenwerking van afgelopen 1,5 seizoen en wensen hem veel succes in de toekomst." (foto: DP Sportfotografie)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl