De Heerhugowaardse wethouder John Does heeft woensdag voorgelezen op basisschool Atalanta. Dat deed hij  in het kader van de Nationale Voorleesdagen. John las voor uit De Moppereend, dat door bibliotheken is verkozen tot Prentenboek van het jaar 2020.

De Moppereend is gemaakt door schrijfster Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horá?ek en vertaald door Jesse Goossens. Bij het prentenboek hoort een Moppereend vingerpoppetje, waar John tijdens het voorlezen gebruik van maakte. De kinderen van de Atalanta zaten aandachtig te luisteren en te kijken.

De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld om kinderen al op jonge leeftijd te stimuleren om te gaan lezen en zo hun taalontwikkeling te verhogen. De Voorleesdagen duren tot en met 1 februari. In Heerhugowaard werd woensdag ook voorgelezen in de bibliotheek in het centrum en donderdagochtend in De Noord. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/