Heerhugowaard Centraal


De kinderkrant JongHHW en de Hugohopper zijn allebei buurtverbeteraars die aangewezen zijn voor een donatie van 1.000 tot 5.000 euro uit het ING Nederland Fonds. Hoe hoog het bedrag uiteindelijk wordt, hangt van het aantal stemmen af dat de twee initiatieven kunnen vergaren.

In de gratis kinderkrant van Stichting Jong072, die vorig jaar het levenslicht zag, komen maatschappelijke en educatieve doelstellingen samen. Met de donatie kunnen leerlingen in Heerhugowaard de krant vanaf april weer tien keer ontvangen via hun basisschool. De vrijwillige chauffeurs van Hugohopper maken al tien jaar inwoners blij door ze van A naar B te brengen. De Heerhugowaardse vervoersvereniging wil alle vrijwilligers en ook leden in het zonnetje zetten met de bijdrage uit het fonds.

De andere vijf uitgekozen goede doelen in regio Alkmaar zijn KunstCultuurWeekend Oudorp, Vereniging Groene Hart Oudorp en Resto VanHarte Alkmaar.

Stemmen op de beide initiatieven kan tot en met 12 februari via helpnederlandvooruit.nl. Per e-mailadres kan één stem uitgebracht worden, dus wie meerdere adressen heeft, kan vaker stemmen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl