De politie van Heerhugowaard heeft woensdag een aanhouding verricht na een melding van mishandeling en bedreiging. Dit meldt groepschef Maurice Smit via Twitter. De verdachte moest met gebruik van geweld worden aangehouden, vermoedelijk omdat deze verzet pleegde.

De Waardse politie had die dag bezoek van Diane, laat Smit ook weten. Het meisje mocht een dagje het politiewerk ervaren. Het is niet duidelijk of ze de aanhouding zelf heeft kunnen aanschouwen, of de aanhoudingen bij Winkelcentrum Broekerveiling vanwege een inbraak in Heerhugowaard, maar er was volgens Smit evengoed genoeg te beleven. "Leuke (drukke) dienst gedraaid. Diane veel kunnen laten zien over ons werk."

Vanzelfsprekend wordt bij gasten aan de veiligheid gedacht. Als de agent(en) toch echt nodig zijn bij een 112-melding, dan blijft de gast op afstand, bijvoorbeeld in de dienstauto.
Pin It
Bekeken: 2648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/