Heerhugowaard Centraal


Woensdag 19 februari komt de musical 'Verliefd op Ibiza' naar Cool in Heerhugowaard. Deze feel-good musical speelt zich af op dat ene eiland waar vijftigers en veertigers tien jaar jonger willen zijn en twintigers de weg kwijt zijn. Het verhaal gaat over grenzeloze hartstocht, buiten de lijntjes durven liefhebben en het doorbreken van vooroordelen.

Iedereen uit de familie rondom de vergeten popster Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf; de hormonen stuiteren over de bar! Maar dan blijkt dat liefde zich niet aan de gebaande paden houdt. En dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

De cast bestaat onder andere uit Laus Steenbeeke, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Charlene Sancho en Samir Hassan.

De musical begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 39,50 euro of 44,25 euro voor de Gouden Rij, inclusief garderobe en drankje, en zijn te bestellen via coolkunstencultuur.nl of aan de balie. Bij de voorstelling is een nagenietarrangement.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl