De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) van gemeente Heerhugowaard waren door hun dienstkleding al goed herkenbaar tijdens hun handhavingswerkzaamheden, maar sinds kort hebben ze ook duidelijk herkenbare dienstauto’s. De nieuwe auto's hebben blauwe bestickering met gele accenten en natuurlijk het woord "Handhaving".

Handhaving in Heerhugowaard is meteen ook een stukje duurzamer. De Renault Zoe is een elektrische auto met op papier een maximale actieradius van krap 400km. Aan de snellader is de accu met anderhalf uur weer gevuld.

De boa’s van Heerhugowaard hebben onder andere handhavingstaken op het gebied van afval in de openbare ruimte, milieudelicten en (fout) parkeren. Daarnaast fungeren ze als aanspreekpunt voor inwoners. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/