Heerhugowaard Centraal


Vanaf 10 maart organiseert Heerhugowaard Sport N.V. gedurende drie weken een 'Aangepaste Sport Roulette' in sportcomplex Waardergolf. Drie dinsdagen achter elkaar worden onder het thema 'Sport is voor IEDEREEN' gratis vier sporten aangeboden die geschikt zijn voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, of voor mensen die het gewoon wat rustiger aan willen doen.

Heerhugowaard kende al een Sport Roulette voor kinderen, zodat ze konden ontdekken wat er allemaal voor sportieve mogelijkheden zijn. Sinds vorig jaar is daar de Aangepaste Sport Roulette bijgekomen. Een trainer geeft een uur lang training aan mensen met en zonder beperking.

Op 10 maart geeft Sparks Rolstoelsoftbal een clinic en op 17 maart is er een clinic extra begeleide atletiek van AV Hera en een clinic racerunning. Op 24 maart is er rolstoeltennis. De clinics duren telkens van 16:15 tot 17:30 uur en de minimumleeftijd is 8 jaar. Per sport kunnen er 15 deelnemers meedoen en vol = vol. Aanmelden kan via heerhugowaardsport.nl en de receptie de Waardergolf.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl