Heerhugowaard Centraal


Dinsdag was het feest op de drie locaties van De Pieter Raat Stichting in Heerhugowaard. Vanwege het 25-jarig bestaan konden cliënten genieten van optredens van zangeres Monique en de vrolijke Ierse band The Riddles. "Uiteraard was er gebak voor iedereen.", vertelt bestuurder Gabriele Kasten.

"Wat ooit begon met Huis ter Kimme en Hugo Oord, is uitgegroeid tot het huidige Pieter Raat, met moderne en deskundige (thuis)zorg en thuisondersteuning, woonzorglocaties De Raatstede en Hugo-Waard en uitdagende welzijnsactiviteiten voor alle senioren bij onder meer grand-café Arboretum", blikt Gabriele Kasten terug. "Ons jubileum vieren we het hele jaar met rond elke 25e van de maand ludieke acties en nog uitdagendere activiteiten voor onze cliënten, Waardse senioren, onze medewerkers en vrijwilligers."

Welzijnscollega Bettina Reus schreef ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum een gedicht, getiteld 'Richting van de wind'. "Een prachtig cadeau", glundert Kasten. "Ons motto? Samen zorgen we voor senioren, nu en in de toekomst!"

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl