Simon Beemsterboer en Manolito van Bommel zagen het totaal niet aankomen, maar tijdens het Noord-Hollands Kampioenschap Straatmaken bij SPG Noord-Holland in Heerhugowaard hebben ze met elkaar de titel veroverd. “We hadden er wel op gehoopt, maar je weet nooit hoe het loopt. Onze werkwijze? Veel passen en meten en natuurlijk overzichtelijk en netjes werken.”

De felbegeerde trofee, De Gouden Straathamer, werd uitgereikt door wethouder Bert Fintelman. “Het is een hele eer dat wij uitgeroepen zijn tot de grote winnaars!", zei Manolito achteraf. Voor het duo was het deels een thuiswedstrijd; ze volgen hun opleiding tot stratenmaker bij SPG en het Regio College. Daarbij werken ze bij Boos Bestratingen BV in Wervershoof.

Het kampioenschap is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Infra Bindt, SPG Noord-Holland en het Regio College.
Pin It
Bekeken: 2615x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/