Heerhugowaard Centraal


Samen B(L)ij is een nieuw initiatief in de Schrijverswijk van Heerhugowaard voor kinderen tussen 0 en 4 jaar oud en hun ouders of verzorgers. Vanuit basisschool De Paperclip organiseren ouders elke vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur gratis activiteiten voor elkaar en hun kleintjes. De eerste keer is vrijdag 6 maart.

Doel is om de ontwikkeling van de kinderen te bevorderen en mensen op een leuke en gezellige manier met elkaar in contact te laten komen en eventueel te ondersteunen. De Paperclip stelt ruimte en materiaal beschikbaar. Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar oud is van harte welkom.

Maandelijks maakt Samen B(L)ij het activiteitenprogramma bekend via de school. MET Welzijn Heerhugowaard ondersteunt het initiatief. Voor meer informatie, neem contact op met sociaal werker Nezha Oukaddour via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-18962341.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl