Een jonge scooterrijder is dinsdagavond gewond geraakt toen hij de ovatonde van de Kamerlingh Onnesweg (N194) op bedrijventerrein Zandhorst overstak. De jongen reed op het fietspad aan noordzijde richting De Noord. De automobilist, die vanaf de Newtonstraat kwam, had naar eigen zeggen net een fietser voorbij gelaten en wilde weer optrekken toen hij de scooter zag en opnieuw remde. De neus van zijn auto stond toen echter al op het fietspad.

De scooterrijder kon niet meer op tijd stoppen en klapte tegen het voorwiel van de auto. Hij vloog daardoor van de scooter en kwam hard op de grond terecht. De jongen is in eerste instantie ter plaatse nagekeken maar daarna toch per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De scooter raakte aan de voorkant beschadigd. Volgens de automobilist maakte een agent een testritje en zei dat het voor technische controle mee ging naar het politiebureau, omdat deze waarschijnlijk op gevoerd was. De auto liep slechts lichte schade op.
Pin It
Bekeken: 2886x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/