Woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard in Heerhugowaard zijn, net als vergelijkbare instellingen, sinds afgelopen vrijdag gesloten voor alle bezoekers. Dat betekent dat ook naaste familie en zelfs mantelzorgers niet meer het gebouw in mogen. Geen bezoek meer voor de bewoners (en thuiszorgcliënten) dus en dat betekent dat, ondanks alle inzet van de medewerkers, vereenzaming op de loer ligt.

Via Facebook wordt daarom opgeroepen de bewoners en thuiszorgcliënten een hart onder de riem steken met een brief of een kaartje. "Post is meer dan welkom! Samen sterk! Samen zorgen wij voor onze senioren!", is op de pagina te lezen. De brieven en kaarten kunnen gestuurd worden naar:
De Raatstede, Dolomiet 2, 1703 DX in Heerhugowaard of naar Hugo-Waard, G.Douplantsoen 72, 1701 JT in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 2741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/