Bij het Heerhugowaardse buurthuis De Hoeksteen aan de Amatist is zo nu en dan nog activiteit waar te nemen, ondanks de strikte maatregelen om het Corona-virus te bestrijden. Een bewoner zag laatst ongeveer 15 fietsen staan en mailde bezorgd. Het buurthuis liet weten dat alle activiteiten stil liggen, behalve de huiswerkbegeleiding. Besloten was om die wel door te laten gaan, aangezien deze nu juist extra hard nodig is.

Dinsdag is bepaald dat scholen dicht moeten blijven tot en met 28 april, wat in de praktijk uitkomt op zondag 3 mei vanwege de meivakantie. En dan is het alweer vrijwel direct Bevrijdingsdag. Veel leerlingen redden zich wel met online ondersteuning en hun ouders, maar niet iedereen. Voor hen is het nu extra belangrijk dat ze goede, professionele begeleiding krijgen.

De Hoeksteen verzekert dat de leerlingen onderling ruim voldoende afstand hebben en dat er een strikt regime heerst wat betreft schoonmaak en persoonlijke hygiëne. De begeleiders houden verder de ontwikkelingen in de gaten en passen zich zo nodig aan. "Op dit moment zijn wij als bestuur van De Hoeksteen overtuigd van de grote zorg en voorzichtigheid die de huiswerkbegeleiding betracht en zich aan alle richtlijnen houdt die op dit moment gelden".
Pin It
Bekeken: 2132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/