Heerhugowaard Centraal


Woensdag zijn een aantal Heerhugowaardse kinderen flink aan het tekenen en kleuren geweest om de bewoners en het verplegend personeel in HugoWaard een hart onder de riem te steken. De vriendinnen hopen dat ze bij iedereen binnen een glimlach hebben kunnen opwekken met hun prachtige tekening en hun boodschap: "Hou vol."

De meiden vinden het heel vervelend voor de ouderen in HugoWaard dat ze, vanwege de corona-maatregelen, geen bezoek kunnen ontvangen en er niet op uit kunnen. Eenzaamheid en verveling liggen op de loer. Maar de zorg- en hulpverleners hebben het daarom tijdens deze 'lockdown' periode ook niet makkelijk.

De lege parkeerplaats waarop de meiden aan de slag gingen geeft een idee van hoe rustig het is in het woonzorgcentrum. Hoogste tijd dus om deze op te vrolijken. Toen de vriendinnen klaar waren gingen de vriendinnen naast elkaar staan bij hun kunstwerk, als een soort presentatiemoment. Netjes op afstand van elkaar met de armen wijd.

“Wij houden vol! Dankzij alle warme steun die wij van jong en oud ontvangen”, reageerde het zorgcentrum in een bericht op Facebook. “Wat waren onze medewerkers en cliënten van Hugo-Waard verrast toen zij vandaag uit het raam keken. Bedankt buurtkinderen voor dit lieve gebaar.”

En nu hopen dat het niet regent, zodat hun creatie lang te zien blijft. (foto's: Marcel Snoek)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl