Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Burgemeester Bert Blase van Heerhugowaard heeft donderdag met kinderen, ouders en leerkrachten over de coronacrisis digitaal gebeld met video. Hij was vooral benieuwd naar de werkwijze en thuissituatie van de kinderen. Zij volgen thuis les onder andere via een videoverbinding met hun leerkracht en een online lesprogramma.

Een van de kinderen vertelde Bert Blase dat het niet altijd leuk is om thuis te werken aan school. Haar twee zusjes storen haar soms, omdat die ook thuis zijn.

De bellende kinderen mochten de burgemeester een vraag stellen. Blase werd gevraag of hij zelf had gehamsterd. “Nee, dat heb ik niet gedaan”, antwoordde de Heerhugowaardse burgemeester. Hij verwees naar een filmpje wat een niet lang geleden viral ging. Daarin was te zien dat er genoeg voorraad is aan wc-papier. Blase maakt zich wat dat betreft dus geen zorgen.

Ook stelde één van de kinderen de vraag: "Waarom moeten mensen nog steeds betaald parkeren bij het winkelcentrum? Want die apparaten aanraken helpt ook weer niet. Blase had die vraag nog niet eerder gehoord en vond het een goed punt. Hij neemt de zaak mee en gaat er in overleg over.

Afsluitend bedankte de burgemeester iedereen. “Ik wil jullie ook complimenteren met hoe jullie ermee omgaan". De video sloot Bert af met een vriendelijke boks richting de videobellers.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl