Heerhugowaard Centraal


Vanaf komend seizoen zal  FC Marlène ook vertegenwoordigd worden door meerdere vrouwen- en meidenteams. In een ver verleden heeft de Heerhugowaardse club ooit een recreatief vrouwenteam gehad, maar deze van Reiger Boys geadopteerde dames en meiden zijn van een veel hoger niveau. Het eerste team komt uit in de Eredivisie. Verder zal Marlène de beschikking krijgen over een aantal zeer talentvolle jeugdteams. Deze meiden zijn zo sterk dat ze uitkomen in de regionale jongenscompetities.

VV Reigerboys wil voortaan alle pijlen richten op het veldvoetbal.  De vrouwelijke zaalvoetbalhoofdmacht speelde al vijf jaar in de Eredivisie, en meerdere speelsters werden regelmatig opgeroepen voor Oranje. Tot dit seizoen door de coronacrisis werd afgebroken hadden de vrouwen zich al geplaatst voor de play-offs om het Nederlands kampioenschap.

Hoofdtrainster Monique van der Rijst is blij met haar nieuwe club: “Ik ben hier heel trots op. We zijn er al langere tijd mee bezig om te zorgen dat wij op een plek thuiskomen waar zaalvoetbal en presteren op één staan. FC  Marlène is een club met een rijke historie en een enorme aantrekkingskracht".

Het vrouwenzaalvoetbal heeft in scheidend  clubaanvoerder Peter Rozenbeek een warm pleitbezorger: “Dit is een mooie versterking van Marlène. Het vrouwenvoetbal zit in de lift en maakt stappen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat wij wat van onze nieuwe afdeling kunnen leren".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl