Heerhugowaard Centraal


Alle grote evenementen tot 1 september worden geofferd om het coronavirus in te dammen. "Met pijn in het hart moeten we jullie daarom mededelen dat het Indian Summer Festival dit jaar niet door kan gaan", liet Team Indian Summer in een mailing weten. " We hebben daarom besloten om de editie uit te stellen naar 2021. Op dit moment staat de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, artiesten en crew voorop en onze gedachten gaan uit naar iedereen die door het covid-19 virus getroffen is ."

Gekochte kaarten blijven geldig voor de editie van volgend jaar. Indian Summer vindt dan plaats op zaterdag 26 juni, terwijl de camping de dag ervoor en erna beschikbaar is. De organisatie probeert zoveel mogelijk de line-up van dit jaar weer bij elkaar te krijgen.

"Met het behouden van je ticket draag je ons als festival een warm hart toe, zodat wij in 2021 alsnog een prachtig festival voor jullie kunnen neerzetten", belooft het ISF-team. "We hopen dat jullie dit willen overwegen. We weten nog niet welke artiesten er volgend jaar zullen optreden, maar we hopen op jullie vertrouwen en beloven er een fantastische editie van te maken! "

Tickethouders krijgen binnenkort een mail met alle verdere informatie. Op indiansummerfestival.nl staan alvast een aantal veelgestelde vragen met antwoorden.

"Tot die tijd, stay safe and healthy. We komen hier met elkaar doorheen." (foto: Robin Korving)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl