Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De in Heerhugowaard wonende Alkmaarders Jopie en Arnold Narold vierden donderdag het 60 jarig jubileum van hun huwelijk. Maar van een groots feest kon, ondanks alle voorbereidingen, natuurlijk geen sprake zijn. Maar het kon toch ook niet zo zijn dat ze het heugelijke feit met z'n tweetjes moesten vieren vond kleindochter Cheyenne. Dus werd contact opgenomen met professioneel lawaaimaker Bertje Doperwtje en werd er een spandoek gefabriceerd.

"Hij vond het een leuk idee en volgens mij wordt het gewaardeerd en iedereen staat buiten, ook de buren", vertelt Cheyenne aan Heerhugowaard Centraal. "We zijn om het hoekje gaan staan en allemaal tegelijk hierheen gelopen. Ze zaten gelukkig buiten". Ook burgemeester Bert Blase trok tijd uit voor het diamanten bruidspaar en bracht een bos bloemen en een brief. "Dat kon niet doorgaan, maar er is toch een uitzondering gemaakt, dat maakt het wel extra speciaal natuurlijk".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl