Heerhugowaard Centraal


Binnen sporten mag nog niet van het kabinet, maar minderjarigen mogen wel in de buitenlucht georganiseerd sporten. Sportinstituut Tom van der Kolk, vooral bekend vanwege successen in de judo en karate, speelt daarop in en start dinsdag 28 april met sportpakketten in Alkmaar en Heerhugowaard, ook voor scholieren.

Niet alleen judo- en karatelessen worden opgestart, ook Braziliaans jiu-jitsu, kinderdanslessen en kracht/conditietraining worden vanaf 17:00 uur gegeven. Dagelijks wordt een kleine judomat gelegd en worden sportmaterialen ingezet. Vanzelfsprekend worden de overheidsmaatregelen gerespecteerd. Een protocol hiervoor wordt aan ouders doorgegeven.

Het sportinstituut zat niet stil tijdens de 'lockdown':  75 procent van de groepslessen werden live via internet gegeven en ook de fitness workouts. Maar de instructeurs zijn blij dat ze weer op een min of meer normale manier aan de bak kunnen.

Inmiddels wordt het sportinstituut klaar gemaakt om alle sportactiviteiten me voldoende ruimte aan te kunnen aanbieden, volgens de richtlijnen van NL-Actief, de overkoepelende organisatie voor sportscholen. Meer info op topsporttomvanderkolk.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl