Burgemeester Bert Blase spreekt Heerhugowaarders in een video kort toe over de ongewone Koningsdag van dit jaar. Terwijl het Wilhelmus op de achtergrond speelt, heeft hij het kort over de feestelijkheden die dit jaar niet doorgaan. De gemeente heeft iets bedacht om deze dag toch een feestelijk tintje te geven. Blase feliciteert iedereen met de verjaardag van Koning Willem-Alexander en met de democratie, en onthult wat er bedacht is.

"Nu woont er een jonge vrouw in Heerhugowaard, die tegelijkertijd ook wereldster is. Ze heeft een hit gemaakt die maar liefst 260 miljoen keer beluisterd is op Spotify", kondigt Blase in de video aan. "Wij hebben aan haar gevraagd om die hit nu ten gehore te brengen. Maar met een Nederlands, Koningsdag-achtig tintje". De burgemeester heeft het over RANI, in het dagelijks leven Shannon Hilversum.

Shannon hoopt dat iedereen gezond en veilig thuis zit in deze gekke periode. "En dan naar het leukere nieuws Ik kreeg het superleuke verzoek van de burgemeester om een video op te nemen van mijn nummer 'Post Malone'. Dus bij deze vanuit mijn huis hier in het mooie Heerhugowaard. Cheers to working". Daarna laat ze haar speciale, akoestische Koningsdag-versie van het nummer horen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl