Gemeente Heerhugowaard verhoogt het aantal handhavers van zes naar acht om extra toezicht te houden op straat. Dit wordt nodig geacht in verband met de coronamaatregelen. Het tweetal wordt ingehuurd bij Flying Dutchman Security Group, dat al twee handhavers aanlevert.

Roy K., operationeel manager van de The Flying Dutchman, constateert dat vooral op populaire hangplekken van jongeren een extra oogje in het zeil houden nodig is: "Het mooie weer en de verveling maakt dat jongeren meer op straat zijn. In het algemeen houden ze zich redelijk aan de voorschriften. Maar soms is een corrigerend gesprek nodig."

Roy's personeel werken nauw samen met de boa’s van de gemeente en de politie. Ze controleren ook bedrijfspanden en scholen. "Bedrijfspanden en scholen zijn vanwege het coronavirus gesloten en dat maakt panden inbraak- en diefstalgevoelig". Ook zien ze tijdens hun rondes dumpingen van voornamelijk grof vuil. "Daar maken we dan foto’s van en die sturen we naar de gemeente."
Pin It
Bekeken: 1642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/