De dierenpolitie van Heerhugowaard heeft een onderzoek ingesteld na een melding van een gewonde kat. Dinsdagavond meldde een vrouw uit de Rivierenbuurt dat ze haar kat gewond had aangetroffen. Bij de dierenarts bleek dat het dier een kogel van een luchtbuks in zijn lijf had. De dierenarts heeft de kogel verwijderd en de kat maakt het inmiddels goed.

De politie probeert meer informatie te krijgen over de beschieting, die vermoedelijk in de omgeving van het Spaarne heeft plaatsgevonden. Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen via het standaard nummer 0900-8844 of 114 van de dierenpolitie. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2020085322.
Pin It
Bekeken: 1412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/