Heerhugowaard Centraal


De speelplek bij de Haringvliet in de Rivierenwijk heeft een opknapbeurt gekregen. Er zijn nieuwe speeltoestellen, het groen is vernieuwd en er zijn voetpaden aangelegd. Kinderen kunnen (en mogen) weer naar hartenlust spelen. De gemeente belooft door te pakken naar de andere delen van de Rivierenwijk, waar ook zal worden gestart met renovatie van bestrating, spelen en groen. Over die verdere aanpak van speelplekken in de Rivierenwijk worden de bewoners binnenkort geïnformeerd.

Vanuit andere wijken wordt de ontwikkeling op de voet gevolgd. "We wachten al heel lang totdat het speeltuintje in het Stationsgebied wordt aangepakt. De kinderen zijn straks het huis al uit als ze dit tempo aanhouden. Ondertussen moeten veel kinderen die nu niet in hun eigen speeltuin terecht kunnen een gevaarlijke drukke weg over", zo is in de reacties op Facebook te lezen.

"Het zou fijn zijn als er ook gekeken wordt naar de speeltuintjes van de Oostertocht. Vooral het speeltuintje van de Kreillaan kan wel wat veiligheid gebruiken omdat het aan het water ligt. En een opknapbeurt kan na vijftien jaar ook geen kwaad", laat iemand anders weten. (Foto: Facebook /Gemeente Heerhugowaard)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl