Heerhugowaard Centraal


"Een nieuw mooi moment in de geschiedenis van Langedijk en Heerhugowaard: de prijswinnaar van de wedstrijd voor de nieuwe gemeentenaam, Dijk en Waard, is bekend!", laten burgemeesters Bert Blase en Leontien Kompier weten. Uit een loting uitgevoerd door Kompier, komt als winnares naar voren Lonneke Jaspers. Zij krijgt naast de eer een cadeaubon van 100 euro voor een etentje in Langedijk en een bioscoopbon voor twee personen, inclusief drankje, voor Vue Heerhugowaard.

Blase en Kompier maakten de winnares bekend in een video op de Facebookpagina's van hun gemeenten. In die videochat ensceneren Blase en  Kompier hoe zij hem er aan moet herinneren dat ze nog een belofte te vervullen hebben: de winnaar van de prijsvraag voor de nieuwe naam voor de fusiegemeente moet nog worden bekendgemaakt. Die prijsvraag was in november uitgezet en de winnende gemeentenaam werd in januari onthuld. De gemeenteraden stemden op 11 maart positief over de naam.

Dijk en Waard kon rekenen op 397 stemmen en onder de inzenders hadden 274 hun naam en adresgegevens achtergelaten. Door de coronacrisis kwam prijsuitreiking er even niet van. Deze is dus woensdag alsnog gedaan. Iedereen worden bedankt voor hun bijdrage, de bekende inzenders krijgen nog een bedankmail met daarin de link naar het filmpje. Lonneke Jaspers kan haar bonnen benutten zodra de horeca en de bioscoop weer open gaan.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl