Heerhugowaard Centraal


De politie vraagt aandacht voor een zaak die sinds 2 oktober 2014 nog altijd onopgelost is. Die dag vonden wandelaars in het duingebied bij Bergen aan Zee, ergens langs de Verbrandepanweg, een overleden man. Uit onderzoek bleek dat hij zichzelf al enige tijd eerder van het leven had beroofd. De identiteit van de man is nog steeds onbekend.

De politie probeert nog altijd te achterhalen wie de man is. De overleden man is slank, blank en tussen de 1,80 en 1,85 meter lang, heeft blonde stekels van rond 2 millimeter. Zijn leeftijd destijds is lastig te bepalen: ergens tussen de 33 en 60 jaar oud.

Hij was gekleed in een zwarte lange Manguun broek, witte Puma sokken, en een grijs/rood, grof geruit overhemd van het merk SOHO, maat M, met daaronder een wit V&D t-shirt, en een meerkleurige SOHO boxershort. De nette maat 43 schoenen zijn van bruin leer met lichte zool, merk AM, en onder andere te koop bij Van Haren. De man had verder een zwarte portemonnee met 5 euro in muntgeld bij zich en een klein zakmesje met het opschrift ‘PTT Post’.

De politie is bereikbaar via 0800-6070, maar ook kan het tipformulier op politie.nl gebruikt worden. Zaaknummer: 14043019.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl