Heerhugowaard Centraal


Vier kroegen in het HAL-gebied hebben zich aangesloten bij het corona-initiatief MijnKroegie.nl. Horeca- en bierliefhebbers kunnen een kroeg selecteren en een pakket met 24 speciaalbieren thuis laten bezorgen. Er is keuze uit tien pakketten, ze kosten elk 66 euro en daarvan wordt 15 euro gedoneerd. Aangesloten zijn Proeflokaal De Boom, Café Bruintje, Proeflokaal De Kleine Deugniet en Café 'Het is nooit te laat' in Alkmaar. Nog geen kroegen in Langedijk en Heerhugowaard dus, maar gratis aanmelden kan gewoon nog.

De horeca is tijdens de coronacrisis een van de zwaarst getroffen branches. De deuren moesten dicht en ook al worden de maatregelen versoepeld, het zal misschien nog maanden duren voordat ondernemers weer op volle toeren kunnen draaien... als ze in de tussentijd niet over de kop gegaan zijn. Nikki Hagg bedacht daarom MijnKroegie.nl.

Er is onder andere keuze uit pakketten met donker of zwaar bier, lentebier, triples, IPA's, er zijn twee gemixte pakketten en zelfs eentje met alcoholvrije en -arme bieren. De kroeg krijgt meteen een bevestiging van de donatie. De donateur krijgt zijn bestelling zo snel mogelijk gratis via PostNL.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl