Donderdag zou het Open Pokerkampioenschap van Heerhugowaard gehouden worden in De Waerd Bowling, maar net als andere voorronden van Open NK voor amateurs, kon de wedstrijd vanwege het coronavirus niet doorgaan. De organisatie besloot online te gaan. Van de 289 deelnemers won uiteindelijk Frank van Honk. Hij gaat samen met de anderen in de top vier, Michel Wever, Bart Niemeijer en Jeroen Talen, rechtstreeks naar de landelijke finale.

De Waerd Bowling was ook een winnaar. Deelnemers kunnen aan voorronden meedoen voor 7,50 euro, waarvan 1 naar de gedupeerde locatie gaat. Dat leverde de bowling dus toch nog een bescheiden 289 euro op.

De nummers vijf tot en met 19 wonnen een ticket voor de regionale halve finale, waardoor ze alsnog kans maken op de grote finale.
Pin It
Bekeken: 1423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/