Heerhugowaard Centraal


Vanaf maandag 25 mei wordt er in gemeenten Heerhugowaard en Langedijk weer op afspraak grofvuil opgehaald. Het gaat om afval dat te groot is voor een vuilniszak, zoals meubels, tapijt of overblijfselen van een verbouwing. De textielcontainers blijven wel nog dicht omdat de verwerkende organisaties nog gesloten zijn.

Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk besloten om de inzameling respectievelijk op 11 en 14 april tijdelijk stop te zetten om vuilnismannen te beschermen tegen mogelijke overdracht via harde oppervlakken. Bovendien moest voldoende mankracht beschikbaar zijn voor de reguliere afvalinzameling.

Meer informatie over het ophalen van grofvuil en wat wel en niet aangeboden kan worden, is te vinden op heerhugowaard.nl en gemeentelangedijk.nl. Vanzelfsprekend zijn ook de afvalbrengstations beschikbaar om grofvuil af te leveren, of groot hout of afgedankte apparatuur. Vanwege de drukte is nog steeds het verzoek om alleen te gaan als de spullen niet langer thuis bewaard kunnen worden. Nog bruikbare kleding kan naar kringloopwinkels worden gebracht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl