Heerhugowaard Centraal


De Commissies Bedrijventerreinen van Langedijk en Heerhugowaard zijn samen gegaan onder de noemer Commissie Werklocaties. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeenten en de Bedrijfskringen van beide gemeenten en kwam vorige week voor het eerst in een digitale videovergadering tot elkaar.

Binnen de Bedrijfskringen bestaan verschillende commissies. Een daarvan behartigt ondernemersbelangen richting overheden ten aanzien van het ruimtelijke vestigingsklimaat. Bedrijfsleven en overheid kunnen gezamenlijk meer bereiken ten aanzien van gewenste en ongewenste ruimtelijke ontwikkelingen, duurzaamheid en de fysieke leefomgeving.

Mede via de enquête Wonen op Bedrijventerreinen kreeg Bedrijfskring Heerhugowaard meermaals de opmerking dat ondernemers buiten de bedrijfsterreinen, waaronder zzp'ers die vanuit huis werken, zich minder betrokken voelen. De term "bedrijventerreinen" is daarop omgezet in "werklocaties".

De commissieleden blijven overigens onafhankelijk van elkaar advies uitbrengen aan de besturen van beide Bedrijfskringen. De commissie is hiermee voorbereid op de huidige en ambtelijke fusie maar ook de aankomende bestuurlijke fusie van beide gemeenten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl