Heerhugowaard Centraal


Deze week bracht wethouder John Does een bezoekje aan een aantal Heerhugowaardse opvanglocaties voor kinderen van ouders met vitale beroepen. Hij was onder de indruk van de toewijding van de medewerkers. "Chapeau voor de ongelofelijke flexibiliteit en motivatie!", prees John Does hen via Twitter.

In Heerhugowaard is er onder andere noodopvang bij De Komeet van Blosse en Kindcentrum Eclips van Villa Kakelbont, maar ook bij Babbels, Alente en Kinderdagverblijf 't Schelpje staan ze klaar voor het jonge kroost van ouders met vitale beroepen. John Does: "Elke medewerker vertelde blij te zijn dat zij een bijdrage kunnen leveren door ouders te ontzorgen."

Bij De Komeet zien medewerkers een toenemend aantal aanvragen voor opvang van ouders met vitale beroepen, is te lezen op de Blosse-website. De organisatie roept ouders op om toch zoveel mogelijk in eigen kring opvang te regelen. (foto: gemeente Heerhugowaard)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl