Zaterdag 13 juni vindt de jaarlijkse Open Dag van Cool in Heerhugowaard plaats. Vanwege de coronamaatregelen is er een afgeslankt programma met gratis muzikale proeflessen, waarvoor belangstellenden dienen te reserveren. "We hebben het geluk dat Cool groot en ruim is opgezet. Hierdoor kunnen wij veilige routes uittekenen, zodat wij de maatregelen van het RIVM kunnen hanteren en de veiligheid van onze bezoekers kunnen waarborgen”, aldus educatiemanager Tina Drijver.

"We zijn heel blij dat we op deze manier alle geïnteresseerden live kunnen laten ervaren hoe een muziekles bij Cool is", vervolgt Drijver. "De docenten hebben er zin in en de instrumenten staan klaar. Het is tijd om de muziek uit de studio’s te laten knallen!”

Naast het bestaande aanbod zijn er nieuwe cursussen, zoals The Voices of Cool (6-12 jaar), Let’s go a capella! (12-25 jaar) en de cursus Wereldmuziek met specifieke aandacht voor het Midden-Oosten. Hiervoor zullen later dit jaar proeflessen worden gegeven.

De Open Dag duurt van 12:30 tot 16:30 uur. Reserveren voor proeflessen in specifieke tijdsperioden van 15 minuten kan gratis online. Het is mogelijk om meerdere proeflessen te boeken. Meer informatie op coolkunstencultuur.nl. (foto: Frits de Beer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl