Vanwege de coronamaatregelen heeft gemeente Heerhugowaard de horeca aan het Coolplein toestemming gegeven om de terrassen tijdelijk groter te maken. Raadslid Joke van Ruitenbeek van Senioren Dijk&Waard wil deze verruiming van het terrasbeleid blijvend maken. Dit zou het plein bruisender maken en het Stadshart volwaardig.

Terrassen zijn sinds kort weer toegestaan. Positief voor de horeca, maar er gelden nog aanzienlijke beperkingen. Zo moeten de terrassen veel ruimer worden opgezet dan normaal en dat scheelt natuurlijk inkomsten. De gemeente komt de ondernemers aan het Coolplein tegemoet door een groter terrasoppervlak te bieden.

Burgemeester Bert Blase toonde interesse, maar was wel wat terughoudend. Hij wil niet een signaal afgeven dat de huidige situatie "de nieuwe werkelijkheid voor altijd is". Wethouder Monique Stam gaf aan bereid te zijn om met de betreffende ondernemers te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Zij vindt dat als coronamaatregelen positieve bij- of uitwerkingen vertonen, het zeker zinvol is om hier verder naar te kijken. (foto: Pexels / Oleg Magni)
Pin It
Bekeken: 1452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/