Zaterdag om 13:10 uur kreeg de politie van Schagen melding dat een jonge treinreiziger een conducteur in het gezicht had gespuugd. De conducteur werd om zijn mondkapje heen in het gezicht geraakt. De jongen is er met zijn twee vrienden op station Schagen vandoor gegaan. Gezien het tijdstip, kwam de trein uit Heerhugowaard. De politie zoekt getuigen.

De conducteur had de jongen erop aangesproken dat hij geen mondkapje droeg in de trein. Daarop werd hij door de tiener in het gezicht gespuugd. Ook werd hij voor van alles nog wat uitgescholden.

De drie jongens zijn allen 15 tot 17 jaar oud, blank, met kort haar en ze droegen een spijkerbroek. Eén van hen droeg daarboven een geruit rood/grijs t-shirt, één een zwart t-shirt en de derde een donker shirt met om zijn nek een wit t-shirt.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Het zaaknummer is 2020120952.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl