Heerhugowaard Centraal


Op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard is vrijdagmiddag een vrachtwagenchauffeur achterop een Opel Corsa ingereden. Het ongeval ontstond toen vanuit de Schoutenbosweg een fietser zonder op te letten de Westerweg wilde oversteken. De automobilist remde uit alle macht, net als de vrachtwagenchauffeur, maar deze kon niet voorkomen dat hij de auto ramde.

De dashcam van de vrachtwagen heeft het incident vastgelegd. Op de video is te zien dat de auto deels over de vluchtheuvel vooruit schoot, net langs de fietser. De fietser heeft zich uit de voeten gemaakt na het ongeval.

De ter plaatse aangekomen politieagenten hebben de beelden bekeken en veiliggesteld. Het personeel van de eveneens gealarmeerde ambulance heeft de automobilist nagekeken omdat hij klaagde over nekpijn. Zijn auto was flink beschadigd aan de achterzijde.

De verkeersoverlast viel erg mee, omdat bij de plek van het ongeluk een bushalte staat waar alle betrokken voertuigen konden worden neergezet.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl