Heerhugowaard Centraal


In de vroege maandagochtend werd de brandweer van Heerhugowaard gealarmeerd voor een autobrand bij het Tamarixplantsoen. De 'snelle inzet wagen', met twee op de kazerne slapende brandweerlieden, was zeer vlot ter plaatse. Maar toen de brandweer rond 04:30 uur ter plaatse kwam stond de achterkant van de Citroën al in lichterlaaie. De brand is waarschijnlijk in de buurt van de tank begonnen en daarna naar binnen geslagen naar binnen.

De eigenaar van een ernaast geparkeerde Renault Scenic was blij met de snelle komst van de spuitgasten, ze waren net op tijd om zijn auto te redden en de schade beperkt te houden tot wat gesmolten kunststof.

Omdat brandstichting niet werd uitgesloten heeft de politie in de omgeving gezocht naar sporen en beide auto's afgezet met lint. De dienst Forensische Opsporing zal de zaak verder onderzoeken. In een update blijkt dat de politie nu uitgaat van brandstichting. Er worden getuigen gezocht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl