Heerhugowaard Centraal


Zondag 9 augustus organiseren Dancing-Partycentrum Marlène, Restaurant De Ooievaar en Café Zaal De Rode Leeuw een Hap en Trap evenement. De horeca-ondernemers uit Heerhugowaard, Warmenhuizen en Ursem hebben de handen ineengeslagen en maken het mogelijk een gezonde, sportieve fietstocht te combineren met een smakelijk meer-gangen menu.

De fietstocht bedraagt ongeveer 45 km en leidt langs de drie horecagelegenheden waar heerlijke gerechten klaar staan. Vanaf elke locatie zal om 12:00 uur gestart worden, deelnemers worden verwacht om 11:30 uur. Tijdens de koffie of thee met gebak wordt aan iedereen de route uitgereikt. Voor onderweg is er een flesje water en een kleine snack.

Op de tweede locatie wordt een voorgerecht geserveerd, op de derde een tussengerecht, op de vierde (het vertrekpunt) het hoofdgerecht. Na afloop van de fietstocht zal er op elke locatie dezelfde quiz gepresenteerd worden en kunnen alle deelnemers aan deze tocht een gooi doen naar de hoofdprijs. Na de prijsuitreiking is er een after party met gezellige muziek.

De prijs van dit Hap en Trap-evenement bedraagt 35 euro per persoon, exclusief drankjes. Elke locatie beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen, en alles gebeurt volgens de RIVM-regels. Vooraf dienen deelnemers een 'verklaring eigen risico' te tekenen.

Opgeven kan via de Facebookpagina van Marlène of telefonisch via 072-5711255 of 06-51822759. De reservering is pas definitief na betaling via NL97 RABO 0326928952 t.n.v. Dancing Marlène. (foto: Pexels)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl