De Reddingsbrigade van Egmond waarschuwde woensdagochtend voor extreem sterke stromingen in de zee. De lifeguards wezen daarbij vooral op de muien voor de kust van Egmond aan Zee. "Deze gevaarlijke plaatsen worden zo goed mogelijk op strand aangegeven door middel van waarschuwings- en informatieborden!". Waarschijnlijk is de situatie inmiddels anders, maar het kan zeker geen kwaad om ook de komende dagen extra alert te zijn.

Zeewater golft over de zandbanken heen naar de kust, maar terug zoekt het water vooral een weg tussen de zandbanken door. Via de zogenoemde 'muien' kan het water met dusdanig hoge snelheden wegstromen dat er niet tegenin te zwemmen valt. Wie onverhoopt toch in een mui terechtkomt, wordt dan ook aangeraden voor de kust langs te zwemmen richting een van de zandbanken, om vanaf daar weer terug aan land te komen. Lukt dat niet, probeer dan de aandacht van andere mensen te vangen. (foto: Twitter @RB_Egmond)
Pin It
Bekeken: 2569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/