Heerhugowaard Centraal


Met bijna griezelige perfectie zoals het Steely Dan zelf betaamt, laat The Royal Dutch Scam tijdloze songs als 'Do It Again' en 'Hey Nineteen' fris en tegelijk natuurgetrouw klinken. Donderdag 6 augustus geeft de Nederlandse groep in Cool te Heerhugowaard twee keer een eerbetoon onder de noemer 'Celebrating the music of Steely Dan'.

Met sappige anekdotes en speelse analyses licht frontman Lo van Gorp een tipje van de sluier op over de mystieke teksten en rock-poëzie die Steely Dan zo kenmerken. Een bijzondere live-ervaring vol schitterende muzikale bouwwerken, spectaculair samenspel en verrassende improvisaties.

Ieder entreeticket van 25 euro is inclusief één consumptie per persoon. Voor de eerste voorstelling van 19:30 uur staat er vooraf een welkomstdrankje klaar. Bij de voorstelling van 21:30 uur staat er na afloop van de voorstelling een drankje klaar.

De stoelen in de Rodi Media zaal zijn ingedeeld in setjes van twee. Dit betekent dat twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunnen zitten. Reserveren gaat via coolkunstencultuur.nl. Bij een oneven aantal reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5347662.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl