De brandweer en politie van Alkmaar en Heerhugowaard zijn zondagavond voor een kapotte TL-lamp uitgerukt naar Autosloperij Overtoom aan De Overtoom in Heerhugowaard. Daar was een filmcrew net klaar met opnames voor de actie/misdaadfilm 'Out of Vengeance'. De opkomst van de drie brandweereenheden, de politie en medewerkers van bedrijven aan De Overtoom zorgden voor meer spanning dan de opnamen zelf.

Volgens regisseur Salar Zarza waren er voor zijn film nog een aantal opnamen nodig. Na afronding was afgebroken, nog wat nagepraat en is uiteindelijk nog een controle in het pand gedaan. Toen werd een brandlucht opgemerkt en is voor de zekerheid 112 gebeld. Uiteindelijk bleek het om een kapotte TL-lamp te gaan.

Deze week worden waarschijnlijk nog wat opnamen gemaakt voor de film die op 21 september in de VS in première moet gaan. In de (erg) lange trailer uit 2018 komt de regio goed in beeld komt en naar het lijkt zitten er meerdere Nederlandse acteurs in de film.
Pin It
Bekeken: 1439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/