Wie er er nu doorheen loopt kan nauwelijks geloven dat het pand nog gebruikt zal worden. Vrijwel alles van glas is kapot of beschadigd, sanitair ligt in brokstukken op de grond en er is geen buitendeur zonder braaksporen. Toch wordt er opgeruimd want het voormalige pand van de Waerdse Tempel en Palm Beach wordt een inspiratiehuis van Sanisale.com met onder meer kookcursussen en kookdemonstraties.

Daarbij hoort ook een restaurant met een groot terras, waar inmiddels al een uitbater interesse voor heeft, en het blijft mogelijk om het pand te huren voor feesten en evenementen. Dat meldt een trotse Pieter Sopar van Sanisale. De compagnon is enthousiast over de aankoop van het kolossale gebouw, dat in 2006 opende als poptempel. "In samenspraak met de gemeente Heerhugowaard zullen wij doel en bestemming geven aan de Waerdse Tempel, om het toch wel ernstig in verval geraakte pand nieuw leven in te blazen."

Sanisale exploiteert vanuit Heerhugowaard onder andere vier sanitair- en keukenformules (Sanisale, Keukensale, Sanistunter en Keukenstunter). 85 winkels in Nederland, Duitsland en op de Nederlandse Antillen werken met deze formule. Sanisale gaat het nieuwe onderkomen ook gebruiken als verzamelplek voor projecten zoals televisieprogramma’s, voor startups waarin Sanisale investeert en voor samenwerkingsverbanden.

"Wij waren voor de ondersteunende organisatie van deze formules op zoek naar een locatie waarin wij een kantoorfunctie konden verenigen met verschillende ondernemende activiteiten die in het verlengde liggen van onze markt en ambitie. Met ons plan kunnen we verschillende functies combineren, waaronder de openbare functies." Sopar denkt continuïteit van de openbare recreatieve functies van het pand te kunnen verzekeren door de combinatie met de bedrijfsactiviteiten van Sanisale. "Het verleden van de locatie heeft aangetoond dat de openbare functies het op eigen kracht niet redden. De totaalformule moet voor ons winstgevend zijn. De losse onderdelen hoeven dat niet per se. Daarvan kunnen de inwoners van Heerhugowaard aan het strand van Luna profiteren, doordat er een restaurant zit dat het gehele jaar is geopend en waar feesten en evenementen kunnen worden gehouden."

De ondernemer van Sanisale ziet het zitten: "Wij leveren met onze invulling een bijdrage aan het in stand houden van het prachtige pand en het strand van Luna als gebied om te recreëren. We kijken er naar uit om hier een nieuwe inspirerende omgeving voor ondernemerschap te creëren."
Pin It
Bekeken: 2152x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/