Heerhugowaard Centraal


Ook Het Oude Gemaal in Heerhugowaard is weer open en dus er kunnen net als voorheen voorstellingen georganiseerd worden. Om aan de inmiddels wat verruimde coronaregels te kunnen voldoen heeft het bestuur de meetlat gehanteerd en is tot de conclusie gekomen dat er plaats is voor dertien tafeltjes met elk twee stoelen, 26 gasten in totaal dus. Het eerste optreden sinds de coronatijd wordt zondag 23 augustus verzorgd door het duo FADOpelos2.

Het duo bestaat uit fado zangeres Iris Feijen en gitarist Tiago Lageira. Samen brengen zij de Portugese fado naar Nederland. Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de fado. Zelfs zonder de taal te begrijpen raakte deze muziek haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen.
In 2017 kwam Iris in contact met Tiago. Hij is geboren in Portugal en wilde graag samen met haar de fado ter gehore brengen in Nederland. In juli 2019 brachten ze hun eerste EP โ€˜Bairro Altoโ€™ uit, waarin ze naast nummers van Amรกlia Rodrigues en Mariza ook een eigen nummer spelen. Muziek vol emotie, dat is waar het ze om gaat. Feijen en Lageira nemen luisteraars mee door de straten van Lissabon en laten hen wegdromen bij het spel tussen zang en gitaar.
Het optreden begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Entree kost 10 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl