De Vue bioscoop in Heerhugowaard ondergaat vanaf deze maand een grote verbouwing. De techniek in de zalen wordt verbeterd, de bar en foyer krijgen een flinke facelift én in elke zaal worden nieuwe stoelen geplaatst volgens het 'good, better, best' concept van de bioscoopketen. Dat betekent straks keuze uit de standaard comfortabele stoelen, VIP-stoelen in het midden en de luxe recliners vooraan.

"Maar we veranderen niet alles... onze goede service, verse popcorn en de vertoningen van de nieuwste films blijven op het hoogste niveau, zoals jullie van ons gewend zijn!", verzekert Vue op de eigen website.

Er wordt zoveel mogelijk buiten de openingstijden verbouwd, zodat het reguliere programma van de Waardse bioscoop zo min mogelijk aangepast hoeft te worden. In november moet de verbouwing gereed zijn. De verbouwing is  via Instagram en Facebook te volgen. (foto: Vue Cinemas)
Pin It
Bekeken: 1658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/