Zondag 30 augustus wordt 20 jaar Mixtream gevierd. Helaas door corona niet in de vorm van een echt muziekfestival in het Rosarium, maar met optredens die live worden gestreamd. Te zien en te horen zijn optredens van diverse artiesten, maar ook discussies over cultuur met Johannes de Boom, het meest bekend van de band The Shavers, en kunst- en cultuurwethouder John Does. Er is ook een popquiz.

Tijdens het jubileumfeest treden artiesten op uit diverse muziekgenres. Singer-songwriter Rose Marin is te zien en te horen op de plek waar het hoofdpodium had moeten staan. In JC Kompleks spelen onder andere de metalband Bloid, het troubadour-gezelschap La Nique en het electro en techno experiment KnipΓΈg, rapper Kenny Reppe en freshcore DJ Melolife.

Mixtream Festival 2020 Online duurt van 15:00 tot 18:30 uur en is te volgen via YouTube en de Facebookpagina van het evenement.
Pin It
Bekeken: 1472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/