Heerhugowaard Centraal


Cool in Heerhugowaard organiseert van  maandag 24 augustus tot en met zaterdag 29 augustus weer de 'Week van de Proefles', waarin iedereen doordeweeks kennis kan maken met het nieuwe les- en cursusaanbod en op zaterdag vrijuit muziekinstrumenten kan uitproberen. Er zijn wel coronaregels, zo is reserveren nodig.

Kunst en muziek zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, maar later hebben mensen er nog altijd baat bij. Van vrijwel alle lessen en cursussen zijn er voorproefjes en docenten staan paraat voor een kennismaking en het bieden van informatie over het aanbod van muzikale en artistieke lessen.

Op de laatste dag kan iedereen allerlei instrumenten uitproberen in de muziekstudio's. Er zijn drie gratis tijdsloten van een uur waarin bezoekers vrij rond kunnen struinen: 12:30 - 13:30 uur, 13:45 - 14:45 uur en 15:00 - 16:00 uur.

Voor de instrumentendag gaat reserveren via coolkunstencultuur.nl/educatie. Voor de andere dagen verloopt aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Frits de Beer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl