Heerhugowaard Centraal


De finale van de Waard Cup gaat zaterdag tussen KSV en de titelverdediger, het zondagteam van SVW ’27. Beide teams wonnen donderdagavond hun wedstrijd en werden zo winnaar in hun poules, is te lezen op waardcup.nl. In het vrouwentoernooi zette KSV zichzelf bovenaan in de poule door na een ruststand van 2-1 Jong Holland met 9-2 te verslaan.

KSV zette donderdag de zaterdagploeg van SVW ’27 opzij in de tweede helft. Na een puntloze eerste helft kwam de ploeg van Ronald de Rooij op 1-0 en liep even later uit naar 2-0. Toch werd het nog even lastig toen SVW ’27 de aansluiting vond en de druk met 2-1 opvoerde. De Kruizers hielden echter stand. SVW ’27 (zat.) strijdt zaterdag in de kleine finale tegen Reiger Boys.

Titelverdediger SVW ’27 versloeg Hugo Boys in een spannende strijd. De groen-zwarten wonnen na een ruststand van 1-1 uiteindelijk met 4-2. Twee keer kwam SVW ’27 op voorsprong en kwam Hugo Boys snel weer langszij. Na de 3-2 was het gedaan en de oranjehemden kregen nog een vierde goal tegen. Hugo Boys zal om de vijfde plaats strijden tegen WMC.

Zaterdag is de derde en laatste damespoule wedstrijd tussen KSV en WMC, dat dinsdag met 3-3 gelijk speelde tegen Jong Holland. Wie wint, wint ook het toernooi, maar een gelijkspel volstaat voor de vrouwen van KSV.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl